Nytt år, nya utmaningar

Publicerat: 2011-01-02 / 22:33:58 | Kategori: Livet
Jaha, då var det 2011. Ett år som jag tror kommer att bli det bästa året i mitt liv hittills

Vad hände under förra året?
Jag blev först uppsagd från mitt jobb, fick sen ett nytt väldigt fort. :)
Min käraste Patrik, som jag har varit tillsammans med i 7 år, friade. En helt underbar händelse. <3
Jag åkte till USA och hälsade på min kompis Heather. Henne hade jag inte träffat på 8 år.
Hela sommaren och hösten var underbar tillsammans med mina härliga kompisar.

Det är en liten sammanfattning. 2011 kommer att bli så mycket bättre. Det vet jag!

Nyårsafton frades med vänner. Jag och Patrik började kvällen hemma hos Tina och Per. Vi gjorde mat tillsammans och hade riktigt trevligt. Runt tio tiden åkte vi hem till Tomas och Melinda där det var fest. Det var riktigt kul och lite udda. Det var länge sen vi var på "fest" på nyår. De senaste åren har vi alltid samlats ett gäng och gjort tre rättersmiddag och haft skoj. Ibland behöver man kanske göra något annorlunda.
Det var inte så många vi kände på festen men det var kul ändå.

Det var inte lika kul när vi skulle hem. Vi fick inte tag på en taxi så jag, Patrik och Claes gick hem till HAga från Lillåudden. Det tog 45 minuter och det var nästintill snöstorm. Men man hann iaf nyktra till, vilket gjorde att man inte mådde så dåligt dagen efter. :)
Lördagen spenderades mest i soffan. Vi avverkade Ivenhoe, Love Guru och Trollkaren från Oz innan vi ens hoppade in i en dusch. En liten promend blev det också.. upp till ica för att handla mat. hehe

Nyårslöften då? Nja... inte direkt. Det gamla vanliga, tappa 10 kg, sluta med godis och börja träna mer. Sånt som oftast inte håller.
Jag har däremot tagit upp kampen mot ett nikotinfritt liv. Jag vill inte säga att det är ett nyårslöfte, tidpunkten är som bäst nu när alla storhelger är över. Jag är inne på min andra dag som rökfri och det går ganska bra. Abstinensbesvären har varit jobbiga i dag men jag tror på mig själv. Jag ska och kan fixa det här. :)

Nu ska jag kolla vidare på Arn och sen gå och lägga mig. I morgon är det dags för jobb igen, jag jobbar bara måndag till onsdag (som är en halvdag) och sen halvdag på fredag. Skönt!!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus