3 dagar kvar!

Publicerat: 2010-08-22 / 18:42:30 | Kategori: Livet

Om 3 dagar åker jag till USA. Det ska bli sssååååå kul!

Det är 8 år sen jag var där sist och det ska bli underbart att träffa mina vänner. Jag ska börja packa redan ikväll.. det är ganska skönt att ha några dagar på sig. Jag har kollat vädret och det ser ut att vara runt 26-28 grader varmt hela veckan. Sweet! :)

Precis vad jag behöver. Jag har inte fått så mycket sol på mig den här sommaren, den veckan som jag var ledig var det bra väder i 3 dagar och resten regn. Sola och bada med piña colada :D

Helgen har varit riktigt lugn och skön. Tina, Sanna och Lina var här en stund i fredags. Vi drack lite vin och snackade skit. I går var jag och Patrik hemma hela kvällen. Åt tacos och kollade på film. Jag gick och la mig innan midnatt.. det är inte ofta man gör det på en lördag.

I dag har vi varit nere på stan och köpt papper till våra Save the date kort som vi ska skicka ut till de personer vi ska bjuda till bröllopet. Jag har gjort hela själv och dom blev super snygga. :)
Vi ska inte skicka ut dom förrän i december-januari men jag ska ta med mig en till Heather på onsdag.

Nu har vi precis ätit mat och håller på att tvätta. Kvällen blir lugn och bara mys. Stackars Patrik börjar jobba i morgon och jag är ledig. Jag ska med mormor till sjukhuset och sen passa på att packa allt. Jag jobbar nämligen på tisdag och vill ha allt klart så jag slipper bry mig på tisdagkväll.

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus