Hej igen!

Publicerat: 2013-06-26 / 20:54:00 | Kategori: Livet
Glad midsommar i efterhand!! Jag hoppas att ni hade en bra midsommar. Vi hade super kul. Vi tog med våra vänner Mia och Peter hem till mina föräldrar och grillade, spelade kubb och drack vin. haha
Prinsarna hade kul de också och levde loppan hela dagen. Vi valde att sova över och det var skönt, att slippa dra upp barnen på natten för att gå hem (det tar en stund), nu kunde vi slappna av lite.
 
Vi var på BVC i dag för vägning och mätning, Victor vägde 7335 g och 67 lång och Oscar 7970 g och 68 lång.
Jag var lite orolig för Victor som har ett pipande ljud när han andas och sen så kräks Oscar efter varje måltid. Vår BVC sköterska sa att vi skulle kontakta barnakuten och få en bedömning av vad det kan vara. Vi gissade att Oscar hade reflux, att övre magmunnen inte stänger sig, och vi hade rätt. Han ska få medicin mot det och förhoppningsvis går det över.
Med Victor verkar det som att han har förkylningsastma. Han fick inhalera två gånger och andningen lät bättre, om han låter dålig i morgon så ska jag gå tillbaka. Han fick även göra ett EKG, läkarna tyckte att det lät som att hjärtat slog oregelbundet men det visade sig att det var ok. :)
Blåsljudet finns kvar och det är ductus som fortfarande är öppen.... får se hur vi ska göra med det. Vi ska på återbesök i september och då får vi se vad läkarna bestämmer.
 
Efter 4 timmar på akuten var både barnen och vi trötta. Men prinsarna var på gott humör hela tiden och charmade alla. <3
 
Nu ska jag kolla på film och sen sova. I morgon är det sjukgymnasten som ska få leka lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus