Nu har det hänt massor!!

Publicerat: 2013-01-19 / 23:47:00 | Kategori: Livet
Oj vad länge sen det är sen jag bloggade sist... men jag har tyvärr inte haft tid. Det har hänt en massa roliga saker men det absolut bäsat är att min söta prins Victor är sedan förra torsdagen borttagen från cpap-maskinen!! Helt underbart!!
Nu har han syrgasgrimma och vi har en syrgastub som han är uppkopplad till hela tiden. det går jätte bra för honom och vi är sssååååå stolta!!
Prinsen Oscar är helt frisk nu och ska snart bli utsriven från sjukhuset. Han blir utskriven när vi går på hemvård och jag kan nu säga att vi är framme vid hemvårdstiden... fast det är fullt där så vi har vad vi kallar för "dagspermisition på oviss tid". :D
I stället för att en sjuksköterska kommer hem till oss så åker/går vi till sjukhuset två gånger i veckan. Helt ok för oss, vi bryr oss inte så mycket. Det som fyller våra tankar och känslor just nu är att VI ÄR HEMMA!!!!
 
Efter 4,5 månad får jag äntligen ha ALLA mina underbara prinsar hemma hos mig, gosandes och mysandes i sängen hur länge jag vill. Att behöva gå upp mitt i natten för att mata någon av dom (vi tar varandat barn varannan natt) gör inget. De båda är väldigt snälla, än så länge, och sover bra genom nätterna. Oscar kan sov nästan hela natten och bara äta en gång medans vi väcker Victor var fjärde timme och matar. Vi ska fråga på måndag hur länge Victor ska ha fasta mattider, Oscar äter ritt och vi tycker att det är dags för Victor att göra det också.
 
Livet som småbarnsförälder har börjat på allvar nu. Prinsarna har en tendens att "tjafsa" när vi ska äta men med en babysittertill hands så får vi äta tillsammans.;) Det är något som många har sagt att vi kan glömma... "när barnen kommer så kan ni glömma att äta tillsammans, ni kommer inte att få sova så mycket, ni kommer inte att hinna duscha mm..."
Jag är lite trött på att folk hela tiden ska berätta för mig hur det kommer att bli, enbart basserat på deras erfarenheter. Låt mig få ta reda på det själv... det kanske till och med blir helt tvärtom.
Alla barn är olika, så är det bara och just nu vill jag bara njuta av att få ha mina älskade prinsar vid min sida och farmförallt hemma med oss.
 
Prinsarna sover skavfötters i en säng men få komma över i våran på morgonen för morgonmys. Det är helt underbart!
Det finns inga ord som beskriver hur det känns att äntligen vara här nu. Något som vi har drömt om så länge.. att få vara föräldrar. För första gången så känner jag mig vuxen och jag vet nu att jag är en mamma. Mamma till två helt fantastiska tvillingpojkar som charmar alla i sin väg.
Jag älskar mina prinsar!! 
 
Prinsen Victor <3
 
Prinsen Oscar <3
 
På månadg ska vi tillbaka till sjukhuset för vägning och mätning. Sen får vi se hur dom ska göra med Oscar, om dom ska skriva ut honom eller inte. Vi får se hur det blir.
Nu ska jag gå och lägga mig, om 2,5 timme ska jag upp igen och ge Victor mat.
 
Natti natti
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus