Mycket tankar....

Publicerat: 2013-02-05 / 21:59:47 | Kategori: Livet

Jag har just nu otroligt mycket tankar som flyger runt i huvudet.... så många att jag inte ens kan få ordning på dom. Vet inte vart eller om jag ska blogga om det..... men en ska kan jag dela med mig.

Jag är väldigt orolig för min lila älskling Victor. Sen en vecka tillbaka har vi ökat syrgasen, vilket är konstigt. Läkarna vet inte varför han behöver mer syrgas och ska göra lite tester. De tror inte att det är RS-virus då han inte är förkyld eller låter konstigt i lungorna när man lyssnar. Men Oscar har nyst mycket och var krasslig i halsen i morse, så tanken slog oss om RS. Han fick göra en lungröntgen idag och vi hoppas på bra svar från läkarna inom några dagar. Jag vill bara att min prins ska bli frisk och slippa alla sladdar och slangar....

Annars så går dagarna förbi i en rasande fart. Jag tränar 1 timme om dagen, tar en promenad på ca 1,5 timme med tvillingarna och försöker att få till kosten. Jag missar nästan alla mellanmål... men det blir lite fel med tider och så. Måste bli bättre på det så att allt går som det ska... annars kan man inte få de resultat man vill ha. :)

Nu ska jag kolla på nyheterna och sen sova. Prinsarna är säkert lika snälla som vanlig och sover nästan hela natten :D


Kommentarer
Sanna | 2013-02-06 / 09:54:40 |

Gu vad tråkit att höra. Var stark nu, det ordnar sig.. Många kramar Sanna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus