Tiden går fort..

Publicerat: 2012-10-06 / 09:42:00 | Kategori: Livet
Jösses vad tiden flyger fram. Dagarna fluter samman och man har inte koll på vilken dag eller datum det är. Jag har nästan "landat" nu men har en enorm hemlängtan. Den är större nu än när vi var nere på Kreta, vet inte riktigt varför men det är säkert på grund av att vi är sssåååå nära hemmet men ändå så långt bort. När vi får komma till Västerås blir det bättre... vi bor ganska nära sjukhuset och då kan man smita hem ibland. ;)
 
Jag saknar våra rutiner och den tiden man fick för sig själv. Det är väl så här det är när man är småbarnsförälder, att man inte få någon tid själv men jag tror att ni förstår vad jag menar. Att bara få ta en kopp kaffe och läsa en tidning krävs planering. 
Vi hade bra rutiner när det gällde mat och liknande där nere, man åt efter man hade varit på sjukhuset och hälsat på pojkarna, men här får vi vara med dom hela tiden så man glömmer lätt bort att man ska äta också.
 
Jag älskar mina prinsar över allt i världen och är väldigt glad att dom finns. Jag är även oerhört stolt över deras kämparglöd, många gånger har jag trott att de inte ska klara detta men de överbevisar mig varje dag.
I onsdags när de firade 6 veckor så passerade båda 1000 g med 1 g skillnad mellan dom. Så duktiga!! :D
De är fortfarande väldigt små men små äppelkinder börjar formas och de har mer hull på kroppen. Att få andas in bebisdoften är helt underbart!
 
Jag själv mår bättre men jag har fortfarande stunder när jag bryter ihop. Går från glad till ledsen på bara någon sekund. I bland får jag en känsla av att jag måste visa att jag mår bra, att dölja mina tårar. Det är bättre att bara hålla tankarna för en själv för då behöver jag inte oroa mig för att någon ska ta illa upp men gör jag det vet jag att jag får problem. Det är en ond cirkel, antingen säger man precis allt och risken att någon blir sårad är stor eller så håller man käft och bara en själv blir sårad... Jag försöker att hitta någon slags balans där så att ingen blir sårad.
Jag vet att allt kommer att lösa sig så småningom, bara jag kan få bearbeta det som hänt på mitt sätt och i min takt. Jag ska försöka få prata med någon nårga gånger i veckan... det är valdigt skönt att få göra det.
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen mysa med prinsarna. I dag kommer Peter och Mia hit för att träffa alla oss och sen åker vi med dom hem till Västerås för en kväll i lägenheten.
 
Ha en bra dag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus