Hemma till jul??

Publicerat: 2012-11-29 / 14:55:05 | Kategori: Livet
Vår förhoppning om att få vara hemma på julafton verkar ganska liten just nu. Uppsala vill att vi kommer dit den 18 december för att ta bort Oscars CVK, kolla hans mage efter operation och sen ska Victor operera sitt ljumskbråck dagen efter. Vi gillar inte tanke av att vi måste vänta så länge men det är så att läkarna i uppsala vill att båda grabbarna ska komma samtidigt. 
Att ta bort CVK kan dom göra i Västerås men Uppsala vill göra det... fattar inte varför men läkarna här ska ta upp diskutionen.
Om det nu blir så att vi måste åka så sent så finns det en risk att vi är i Uppsala på julafton och det vill vi inte. Vi hoppas att vi kan få en tidigare tid.
 
Annars så mår våra prinsar väldigt bra. Victor väger 3,1 kg och Oscar väger 2,7 kg, båda börjar bli stora pojkar nu! 
Victor har fortfarande andningshjälp och CPAP, trycket går ner lite för varje vecka och han kan kanske bli av med den snart. Ju mer han växer, ju större blir lugnorna och då kan han andas bättre. Vi stätter på en grimma varje morgon när han ska vägas och han älskar den. Det går jättebra att andas med grimma under korta stunder men han blir bättre för varje gång. :)
 
Lilla Oscar börjar bli som ett riktigt litet barn. Vaknar och skriker när han är hungrig, vilket han verkligen är! Han blir inte nöjd alla gånger och vill ha mer. Det är både bra och dåligt, bra att han äter för då går han upp i vikt, dåligt för vi vet inte hur hans tarmar mår om han får för mycket mat.
Jag och Oscar testade att åka barnvagn idag. Det gillade han starkt!! Det ska vi göra fler gånger!!
 
I går var jag och Patrik iväg och köpte ny bil. Det blev en olivfärgad (kreta-insprerad kanske ;D) SAAB 9-5 Biopower, årsmodell 2005. Grymt stort bagageutrymme och väldigt skön att köra. Det känndes väldigt konstigt att köra en stooor bil om man jämför med vår lilla Golf. haha
Vi fick ett bra inbytespris på vår bil och mellanskillnaden var inte så stor. Jag tycker att vi gjorde ett bra köp!
 
Nu ska jag gå in och gulla med Victor!
 
Ha en bra dag!!

Kommentarer
Anna | 2012-11-30 / 05:14:23 | http://mestis.blogspot.com

Så roligt att läsa om allt gott. Förra året kom vi hem den 23e.
Helt underbart.
Vi hade med grimma till nattetid i ngn vecka. Gick super bra.
Jag håller tummarna för att ni får som ni vill.
Kramis tills vi ses!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus