Ooppps

Publicerat: 2012-03-20 / 11:41:09 | Kategori: Livet

Sorry mina vänner! Det var några dagar sen jag bloggade..
Jag har haft ganska mycket att göra den senaste tiden. I helgen var kalenderna helt full. I fradags kväll var jag och Patrik på föreställningen "ljust & fräscht" med Henrik Schyffert och Fredrik Lindstöm. Grymt roligt! Jag fick biljetter av Patrik i julklapp.. Tack älskling!

På lördagen skulle jag först på lilla Leia´s dop i Domkyrkan med kaffe och tårta efter. Jag kom hem runt kvart i sex på kvällen och då var det bara att snabbt byta om för att åka iväg på 30 års fest.
Det var ingen vanlig fest utan maffia fest! Vi skulle klä ut oss till maffiosos och vi hade även fått roller tilldelade. Jag drog på mig en svart långklänning, peruk och hade lånat en fuskpäls av farmor. Riktigt kul måste jag säga!
Väl på festen skulle vi leva oss in i våra roller och försöka lösa ett mord. Det var en grymt rolig kväll!!
Tack Claes och Carro!!
Jag lägger upp bilder vid ett senare tillfälle. :)

På söndagen var det först lunch hos svärföräldrarna. De behövde lite hjälp med att sätta fast takboxen på bilen, dom ska åka till fjällen nästa helg.
När vi var klara där åkte vi till min storebror Patrik som fyllde år. Där blev det mer tårta och kaffe. Jag tror att jag har gått upp några kilon i helgen. hahaha

wNu är man tillbaka till verkligen och det märks. Jag har mycket att göra på jobbet, ska fixa lite inför vinprovningen med Bifrost Damklubb på onsdag och min kära man är sjuk. Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk... det har jag verkligen inte tid med. Jag får väl sova på soffan tills han blir bra igen...

Nä.. ska fortsätta jobba nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus