Lördag..

Publicerat: 2012-03-03 / 16:30:00 | Kategori: Livet
Den härliga solen har varit uppe i dag också och det blev en liten promenad med min man. Hade det bara varit några grader varmare hade det varit helt perfekt. :)
I går var jag hemma och slappade. Kollade på 3 filmer, drack lite vin och bara var. Patrik var ute med en kompis och drack öl. Det var ganska skönt att få lite ensamtid.
I kväll blir det också lugnt. Vi ska göra egen pizza och sen ska jag tvinga Patrik att kolla på andra chansen i Melodifestivalen. Får se hur det går, tur att vi har en tv i gästrummet ifall han inte vill titta med mig.
Just för tillfället är jag ganska rastlös. Patrik är och spelar badminton med Masen och jag fick snällt vara hemma. Inte för att jag har något emot det men nu börjar det bli tråkigt att vara hemma själv... funderar på om jag ska ta en promenad istället... kan ju inte skada att röra på fläsket. haha
I torsdags fick jag ont i knät och har fortfarande ont. Hoppas det går över snart för jag måste komma igång med träningen på måndag. Förkylningen har äntligen börjat släppa och då kan jag träna. Jag har bestämt att jag ska springa vårruset i maj och måste komma igång med löpningen. :)
Ha en bra dag i solen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus