Fullt upp..

Publicerat: 2012-03-14 / 12:39:08 | Kategori: Livet
Vilken galet rolig helg jag har haft!
I fredags hade vi AW med jobbet på Harrys. Grymt kul att få umgås med alla utanför jobbets väggar. Man får veta ganska mycket om folk när de har fått lite alkohol innanför västen. hehe
Jag åkte hem ganska tidigt.. var hemma runt halv elva. Trött och onykter så gjorde jag popcorn och kollade på film. Bra slut på kvällen!

På lördagen slappade jag mest på dagen och plockade undan lite. På kvällen var Tina, Anneli, Anne-lie och Louise över och kollade på finalen i Melodofestivalen!
Blev överlycklig att Loreen vann! Helt klart bästa låten!!
Louise sov över hos oss. Det hängde regn i luften och det var kallt, då var det bäst att hon sov kvar. Det var kul! Det är inte så ofta vi får umgås så mycket som vi gjorde i helgen!

På söndagen åkte vi till Patriks farmor i Sala. Hon fyllde 89 år i måndags och hela familjen var där. Vi var hemma runt halv sju tiden. Även fast man hade proppat i sig bullar, sockerkaka, kakor och tårta skrek magen efter riktig mat, så det var bara att ställa sig vid spisen.
Senare på kvällen kollade vi på en jättebra film på tv4, "Taken" med Liam Neeson. Den rekomenderar jag verkligen!

Den här veckan har/är det varit mycket jobb. I måndags gick jag iof hem tidigt, solen sken och det var vår i luften. Jag och Patrik tog en riktigt långpromenad ner till hamnen och sen tillbaka hem. Totalt blev det 7,4 km. Bra jobbat!
Jag har dessutom tagit fram min röda fara (cykel), så nu j**** susar jag fram på trottoarerna. hahaha

Nu ska jag fortsätta jobba... måste få något gjort i dag! ;)

Ha en bra dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus