Älskade fredag är här!!!

Publicerat: 2012-03-23 / 18:08:51 | Kategori: Livet
Ååååhhh vilken underbar fredag det är!! Dagen började med frukost på jobbet. Sen flöt allt riktigt bra med det mesta. Jag och min jobbarkompis Sanna var ute och shoppade lite på lunchen. Jag köpte ett par nya jeans och hårfärg. Sen åt vi lunch på Tacobar. Lite snålt med köttfärs på Taco delux som vi båda tog men det var riktigt gott!!
Det mesta gick som det skulle på eftermiddagen och jag valde att ta lite flex och åkte från jobbet vid kvart över två. Älskar verklingen att ha flex! Sååå underbart!
Efter jobbet åkte jag till systembolaget och köpte vin till helgen. Det blev både rött och vitt vin. Det röda som jag köpte var Il Conte och det vita var Il Nostro.
Både är riktigt goda. :)


Just nu håller jag på att färga håret. Det var väldigt många som sa att jag passade bäst i mörkt hår förra helgen så nu går jag tillbaka till mitt mörka hår. Hoppas att min älskling gillar det.. eller ja, det borde han göra med tanke på att jag var mörk när vi gifte oss. hihi
Jag har lovat honom att jag ska låta håret växa ut igen. Nu har jag testat att ha rikitgt kort hår och det är lite blandade känslor. På ett sätt är det grymt skönt med kort hår men samtidigt mer jobb. Att ha långt hår är skönt på vintern eftersom jag har så tjockt hår men väldigt varmt på sommaren... nu kommer det att ta ett tag innan det bli långt igen men det kan jag nog stå ut med. :)

Kvällen blir annars väldigt lugn. Jag ska laga god mat, det blir gott vin, kanske lite ost och kex senare... sen får vi se vad som händer.

Ha en underbar fredag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus