Söndag!

Publicerat: 2012-06-17 / 14:59:33 | Kategori: Livet
Oj vad tiden går fort! Det var nyss måndag känns det som och nu är det redan söndag.

Helgen har varit både lugn, hektisk, rolig och sorglig.
När jag var på väg till jobbet i fredags ringde min mamma och berättade attdet hade brunnit på pappas jobb på natten. Det var en del av kontoret som tillhör Kenzan Tours som hade oturen att bli helt förstörd.
Det var tur att det var några killar som var och tränade på gymmet i samma hus som hörde att brandlarmet gick i gång och att det luktade rök. Hade inte de varit där hade hela huset och min familjs livsprojekt brunnit ner.
Polisen har rubriserat brande som mordbrand eftersom det fanns personer i huset och de har även bevis på att det var anlagt. Nu är det bara att vänta och se vad som händer.

Efter jobbet åkte jag med min kollega Susanna till Erikslund och gick förbi och tittade hur det såg ut. Jag blev helt paff när jag gick in och fick se förstörelsen. Pappa var där och även fast han var ledsen så är han precis som mig, gör allt för att inte visa hur ont det gör. Men jag såg på honom att det var jobbigt.

På kvällen var jag hemma hos bästa Tina och grillade lite. Vi kollade även på fotbollen och den gick ju åt skogen. Bye bye Sverige i EM.

Lördagen var ganska fart fylld måste jag säga. Vi hade bestämt för att köpa Patriks systers gamla kyl och frys men det hade visst blivit "lite" fel i kommunikationen. Det var bestämt att vi skulle hämta dom på lördagen men de var inte redo. Huvudvärk och barn hade visst varit i vägen. Frågan kom om vi kunde ta allt på söndagen men då var både jag och Patrik upptagna och vi hade redan planerat allt. Efter mycket om och men så fick vi hem kylen och frysen, de gamla körde Patrik och hans föräldrar iväg till läkarmissionen och jag hade fullt upp att frosta klart frysen och göra rent allt innan man kunde ställa det på plats. När allt väl var klart var både jag och Patrik helt slut.
Det blev en väldigt lugn kväll kan jag lova.

Och nu är det som sagt söndag.. Patrik har haft golfkurs och ska jobba i eftermiddag och jag har precis avslutat några timmar på mitt jobb. Jag behöver all flex jag kan få nu när det är ultraljud och BM besök som man ska gå på. Det är inte alla gånger man kan välja tid så då är det bra att ha flex. :D
Lite senare kommer Sanna och Rafael över på fika. De är i stan så då får man passa på att träffas. Det ska bli trevligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus