Glad midsommar!!!

Publicerat: 2012-06-22 / 09:05:56 | Kategori: Livet
Vad underbart det var att vakna till fågelkvitter, solen hittade sig in i sovrummet och min mysiga man kramade mig. Lika underbart var det när jag tittade ut, stålande sol på en klarblå himmel. Jag tror att den här dagen kommer att superbra!!
Jag ska fira midsommar hos mina föräldrar i år. Min kära storebror fyller 36 år idag och vi passar på att fira midsommar och honom på en gång. Vi blir inte så många, runt 10 pers men det räcker.
 
Det enda nagativa är att jag och Patrik inte ska fira midsommar tillsammans, han ska vara med sina kompisar ist. Jag tror att han känner att han vill släppa loss ordentligt och supa till en sista gång innan han blir pappa. Nästa midsommar har han en liten knodd på 6 månader som vill mysa med honom.
Alla som känner mig vet att jag är inte en person som tvingar med honom på saker, jag har alltid låtit honom göra det han vill och jag kommer nog att fortsätta med det. Det är inte hela världen om han firar midsommar med sina vänner, det hade varit värre om det hade varit jul. Dessutom så är jag hans chafför i kväll/natt så jag bestämmer när han ska åka hem. hahahahaha
 
Nu ska jag åka iväg och fixa en present till min bror och sen lägga mig och sola.
 
Ha en riktigt bra midsommar!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus