Underbar helg!

Publicerat: 2012-01-08 / 17:01:21 | Kategori: Livet
Helgen har varit skön och underbar!

I går var jag och Patrik på Flügger Färg och kollade på tapeter till arbetsrummet. Det var ganska svårt att välja men jag hittade en som jag gillade, bara hoppas att jag kan övertala Patrik. ;) Sen åkte vi till IKEA och kollade på bokhyllor. Nu gäller det att spara pengar så att vi kan göra som vi vill med rummet. Förhoppningsvis kan vi börja i februari.

På kvällen hade jag och Tina en lugn kväll med tacos och film. Det var jätte trevligt att vi fick umgås själva för en gångs skull. Det var länge sen och jag fick ventilera lite. Allt som har gjort mig ledsen, besviken och nerstämd var som bortblåst. På ett sätt känns det som att jag har fått tillbaka min bästa vän...
Tack Tina för att du är en underbar vän som orkade lyssna på mig! <3

Från och med nu ska jag ta bort det som gör mig ledsen och sluta bry mig om dom som inte bryr sig om mig. Jag ska bara vara runt folk som gör mig glad och som visar mig respekt. Jag ska leva det liv som jag vill. Inget eller ingen ska stå i min väg.

Dagen har varit bra. Jag och Patrik tog en promenad och njöt av solen. Vi var ute i över en timme, vilket var kallt men skönt. :)
Nu ska jag laga mat.. det blir kotlett i ugn med potatis. Gott :D
Senare blir det ost och kex och bara mysa i soffan! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus