Måndag... igen..

Publicerat: 2012-01-16 / 21:56:46 | Kategori: Livet
Måste helgerna flya förbi så fort?? Jag hinner ju knappt andas och slappna av innan det är dags att gå till jobbet igen. Suck!!

Helgen har varit ganska bra. I lördags kväll var vi hos Tina och Per en stund och åt middag. Sen åkte jag, Tina och Anneli till en annan fest. Det var bara tjejer där och det var ok. Jag har haft roligare om jag säger så. Hoppas ingen tar illa upp nu.. men jag var sugen på att festa och det blev det inte.

På söndagen träffade jag Carro. Vi hade bestämt att ta en fika medans vi kolla på när grabbarna spelade innebany match. Det var kul att träffa henne... det var ett tag sen och jag kände att jag hade lite att ta upp. Det var skönt att få rensa luften och nu bara hoppas jag att det håller allt blir bra igen.
På kvällen gick vi över till Carro och Claes och fikade (igen). Det blev mycket kaffe den dagen. haha

Som sagt, elgen gick förbi fort och nu är det måndag. Dagen har varit bra, det är ganska lugnt på jobbet även fast jag har mycket att göra. Försöker att inte stressa upp mig, det är ingen vits. Man mår bara dåligt av att stressa i onödan.
Jag hade lovat mig själv att komma igång med träningen idag och det har jag gjort. Jag körde Dance Central 2 på Xbox kinect i 45 minuter... Första gången med tvåan och det blev svettigt. Kan man inte låtarna/stegen så får man jobba lite extra. Jag ska köra i morgon också.. har ju 50 låtar kvar att testa. hihi

Dags att sova nu så att man vaknar pigg i morgon. Natti natti!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus