Jobb, jobb, jobb

Publicerat: 2012-01-06 / 11:25:30 | Kategori: Livet
Det är en röd dag och jag jobbar. Tråkigt men jag har inget val. Just nu är det bokslut för dotterbolagen och jag har tagit över två stycken från en kollega som är på semester. Som sagt, tråkigt att jobba på en röd dag men det är dubbelt betalt och jag lär mig väldigt mycket. Det är första gången jag gör ett bokslut på ett dotterbolag och första gången jag gör allt.
Jag hade bokslut på några butiker i höstas men då gjorde jag inga bokslutsbilagor och fick se hur det ser ut hela vägen. Det får jag göra nu. :)

Helgen kommer annars att bli lugn. I kväll funderar vi på att bowla och i morgon ska jag träffa Sanna på dagen och på kvällen ska jag och Tina äta tacos och umgås bara vi två. Det var väldigt länge sen bara hon och jag umgicks ensamma. Jag kommer inte ens ihåg när det hände sist...
Det ska bli riktigt kul! :D

På söndag ska jag försöka få med min man till Runes Färger och titta på nya tapeter till arbetsrummet. Vi ska göra om det rummet helt. Skrivbordet ska ut och den stationära datorn vill jag att vi ska sälja. ¨Så om någon vill köpa en dator eller ett skrivbord... hör av er. Bra priser ;)

Nu hoppas jag att min kollega Martin ska komma så att jag blir klar någon gång.. vill inte sitta här hela dagen.

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus