Trött, tröttare, tröttast...

Publicerat: 2012-02-01 / 20:18:45 | Kategori: Livet
.. och lite sur. Ingen bra blandning kanske..

I går var jag också riktigt trött och då gick jag och la mig runt halv tio. Nästan ett rekord för att vara mig. Skulle jag gå och lägga mig nu så skulle jag bara vakna om några timmar och sen inte kunna somna om igen. Lika bra att hålla mig vaken i någon timme eller två innan jag lägger mig.

Liite sur är jag också. Jag ringde och pratade med en sjuksköterska på neurologmottaggningen idag ang den magnetröntgen som min läkare sa att jag skulle göra i januari.. Det är nu februari och det har inte ens kommit en kallelse. Det visar sig att jag måste träffa min läkare och ta nya blodprover innan jag gör magnetröntgen. Mina blodvärden måste kollas så att de är i schack innan.. annars så visar den inte rätt resultat.
Min läkare som normalt bara är på mottagningen 2 veckor per månad är bara där 1 vecka i februari och är då helt fullbokad. Jag måste vänta till mars innan jag kan få komma!! Det tycker inte jag är ok! Jag vet att dom har mycket att göra på neuoroligmottagningen och är väldigt underbemannade.

Varför kan inte landstingscheferna fatta att det behövs fler resurser på sjukhusen så att fler kan få hjälp fortare?? Mitt tillstånd är allvarligt och läkarna måste hålla koll så att det inte blir värre.

För alla nya läsare som inte vet så har jag kronisk myelit. Vilket betyder att det är en kronisk inflammation i nerverna mellan kota 3-6. Det är en mycket ovanlig sjukdom och det finns tyvärr ingen behandling mot det.

Läkarna tror att det är en början på MS men det krävs en ny magnetröntgen för att se om jag har blivit sämre.. OCH DEN VILL JAG HA NU!!! gggrrrrrrrrrr

Ja ja, det är bara att bita ihop och fortsätta med medicinen mot nervsmärtan och blicka framåt. Snart är det helg! :D

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer
Mia | 2012-02-02 / 09:55:21 | http://duvetmia.se

FYYY VAD DÅLIGT!!!!!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus