Magsjuk...

Publicerat: 2012-02-03 / 13:12:37 | Kategori: Livet
I går morse/natt fick jag magsjuka. Jag vaknade på natten och mådde oerhört dålig. Jag trodde bara att det var något tillfälligt men när jag gick till jobbet några timmar senare började jag spy vid sidan av vägen och blev tvungen vända hem igen. När jag kom hem var det bara att springa in på toa och då bröt hela helvetet loss. Jag bodde på toa hela dagen och det kom från alla håll. Jösses vad dålig jag var!!
Min kära man fick sova på soffan i natt.. vill inte att han också ska bli sjuk.

I dag är jag lite bättre.. vilket är bra. Det finns inget som kan komma ut heller för den delen. Jag har inte fått behålla någon mat.. Man kan även se på den positiva sidan, ett bra sätt att tappa i vikt. hahaha
Dåligt skämt men men ;)



I vecka fick bästa Tina veta att hon fått jobb på Skandia Mäklarna i Bålsta. SSSååååå underbart för henne! Jag är jätteglad för hennes skull. Så mycket som hon har kämpat sen hon blev klar med utbildningen. Grattis vännen!!
Hade tänkt fira henne i helgen men skulle inte tro det. För min del blir det att vara hemma och bli bra. Jag vill kunna jobba på måndag, det är bara att hoppas att kroppen vill lika mycket som mig.

Dags att fylla på med vätska. Ha en bra dag!!


Kommentarer
Anna | 2012-02-03 / 18:39:39 | http://mestis.blogspot.com

Krya på dig gumman.. Och hoppas att du snart får tid hos din läkare. Energi kramar till dig!

Anna | 2012-02-03 / 22:38:22 | http://underbarheten.blogg.se/

Tack gumman! Jag mår mycket bättre nu och jag håller bara tummarna att jag får göra min magnetröntgen snart. Hoppas ni också mår bra! Kram

Mia | 2012-02-07 / 16:51:12 | http://duvetmia.se

Jag är redan frisk :) Hur är det själv? På fredag ska jag ut med Fia och på söndag ska jag till mina föräldrar, Peter är förkyld så vi får se vad han hittar på. Vad ska ni göra för roligt?

Anna | 2012-02-08 / 15:35:53 | http://[email protected]

Trevligt! Tänkte dra ihop ett gäng tjejer och kolla på melodofestivalen på lördag. Vill du hänga på?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus