Tiden rullar på

Publicerat: 2012-12-10 / 22:40:30 | Kategori: Livet
Det är redan måndag och det känns som att det var igår vi hade Oscar inne på vårt rum för första gången. Han har iof bara varit inne hos oss en natt till men iaf. ;)
Det gick ganska bra att ha honom inne hos oss. Han sov hela natten och vi var tvungna att väcka honom för att mata honom. Vi däremot sov inte så mycket.. haha
Nu har han fått sovit inne hos sin bror i några dagar och det gynnar oss alla tror jag.
 
Den här veckan är ganska fullspeckad. I dag vacinerades grabbarna. Det var de vanliga 2-3 månaders vaccinen som togs. Sprutorna gjorde jätteont (tur att de glömmer fort hur ont det gjorde) och stackars prinsarna skrek så mammas hjärta blödde. Men nu är de iaf vaccinerade och det är bra.
I morgon är det ögonundersökning och sen ska jag packa inför min och Oscars resa till akis i Uppsala, vi åker på onsdag och är tillbaka på fredag. Oscar ska operera bort sin CVK och göra efterkontroll på magen. Hoppas allt går bra!!
Det kommer att bli råkigt att åka utan Patrik och Victor men inte mycket att göra. Så länge Oscar blir bra så är jag nöjd. Nästa vecka ska Patrik och Victor åka till Uppsala för att operera Victors ljumskbråck.
 
Dagens roligaste nyhet är att prinsen Victor har legat i grimma sen kl 8.15 i morse! I 14 timmar!! Han är sssåååå duktigt! Vi är så stolta över honom som klarar det. Även om han skulle behöva gå tillbaka i cpap under natten så är vi stolta över hans stora framsteg. Nu håller vi tummarna att det fortsätter gå framåt!
 
Nu ska jag gå och sova!
 
Ha en bra natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus