God Jul!

Publicerat: 2012-12-25 / 11:13:00 | Kategori: Livet
En dag sen men vad gör det ;)
 
I går var det julafton och prinsarnas första. Även om dom inte märkte av den så mycket så var det en speciell första jul för oss. Speciell på många sätt, första julen som föräldrar, vi bor på sjukhuset och vi fick vår första dagspremiss med ena barnet, Oscar.
Eftersom han inte har några problem med andningen och är ett friskt barn så fick han följa med hem till sin mormor och morfar. Vi hade inte sagt något och det blev en väldigt rolig överraskning. Mamma grät av lycka och sa att det var den bästa julklappen. Hade båda prinsarna fått komma hade hon nog tuppat av. ;)
Oscar sov mest hela dagen i sin babysitter och verkade njuta ganska bra. Att åka bil var inte heller några problem utan han sov bara. Att klä på sig overallen däremot var inge kul.
Lilla Victor fick yvärr vara kvar på sjukhuset men han var inte ensam. Vår favo sjuksköterska Carina jobbade och de hade en väldigt mysig eftermiddag.
På ett sätt känndes det dumt att lämna kvar Victor men samtidigt så vet vi att de inte vet så mycket om vad som händer och på det sättet inte bryr sig. Så länge de får mat så är de nöjda... typ.
 
Vi alla fick jättefina julklappar. En glassmaskin, filtar, byxor och lite sparpengar till prinsarna och kameran som vi fick låna av pappa tidigare i höstas. Jag fick ett 10-kort på Zumba av Patrik, här ska det dansas :)
 
I dag blir det mest att mysa så mycket som möjligt (som vanlig). Lite senare ska vi åka till min farmor och äta våfflor och blir borta i några timmar. Sen blir det familjemys resten av kvällen! <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus