6 dagar kvar till jul

Publicerat: 2012-12-18 / 10:47:04 | Kategori: Livet
Ett av målen vi hade här var att få komma hem på permiss på julafton. Det ser tyvärr inte ut som att det blir så... vi får sikta in oss på nyår istället. ;)
 
Oscars lilla operation gick bra. Han var dock väldigt svajig med andningen och syressättningen efter och höll på att "bråka" hela kvällen. Det är jobbigt när han tappar i puls och det är ännu jobbigare att säga att man är van. Det är en del av vår vardag. Det är tur att man vet vad man ska göra när det händer och att man har mycket is i magen för att klara av att se när sitt barn blir blek, även fast det är väldigt jobbigt på samma gång.
Nu mår han bra ialla fall och har inga slangar kvar. :)
 
Lilla Victor ska åka till Uppsala på onsdag och operera sitt ljumskbråck. Det höll på att bli inställt för att det fanns ingen plats och sen var det andra barn som behövde opereras före men efter lite om och men så blir det av. Tur säger vi. Att se sitt barn ha ont är f*n inte roligt. Nu kommer han må bättre och förhoppningsvis blir andningen bättre och han kan vara i grimma fler timmar om dagen, nu är det totalt 8 timmar uppdelat på två gånger om dagen. Klarar han av fler timmar och mår bättre så ser en permiss på når ganska bra u. :D
 
Håll alla tummar ni kan för att det går bra!!
 
I går var jag och Patrik på stan, åt lunch och handlade lite till prinsarna. Vi passade även på att hämta upp jullådan på jobbet och hälsade på mina underbara kollegor som jag saknar jätte mycket.
Det är inte så ofta vi får chansen att göra något sånt tillsammans, får pasa på medans man kan. ;)
 
Just nu så myser jag och prinsarna i sängen (eller ja, just nu sover dom och jag blggar) och det är super mysigt! De ligger brevid varandra som två små änglar. Så länge de inte ska ha mat samtidigt så är det inegen konst att ha båda själv. Victor låg och pratade med sitt lejon medans Oscar fick mat för en stund sen. Sååå söt!!
 
Oscar och Victor
 
Nu börjar Victor vakna... dags att återgå till 100% mysa!!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus