Helt slut...

Publicerat: 2011-05-04 / 23:22:38 | Kategori: Livet
Både i hjärnan och i kroppen.
Det går jätte bra på jobbet, mycket att tänka på och försöka minnas allt. Min hjärna går på högvarv hela tiden.. jag klagar inte, det är bara kul att få vara tillbaka och jobba! :)

I dag har jag tagit tag i träningen också. Fick en riktigt kick av ett program jag såg igår på MTV, "I used to be fat". Det är en dokumentärserie som visar tonåringars desperata kamp att förlora vikt innan de börjar sitt nya liv på college. Viktminsknings gurus & personliga tränare jobbar intensivt med ungdomarna för att lära sig vad som fått dem att öka kraftigt i vikt, vad man kan göra för att byta levnadssätt, och hur man kan tagga sig själv för att lyckas.
Avsnittet jag såg igår var en repris från söndag och jag kände igen mig själv i den tjej som var med. Hon använde samma ursäkter som jag... Hennes tränare lyckades till slut nå fram till henne och även mig. Nu måste jag ta tag i min vikt och mitt liv. Vill jag se ut som jag gör eller vill jag bli smal? Svaret är enkelt och nu gäller det. Jag har mindre än 3 månader kvar till bröllopet så det är bara att köra på.
Jag gick till och från jobbet, totalt 4,6 km och nu på kvällen körde jag och Mia ett 1 timmes tufft benpass på gymmet. Det kommer att kännas i morgon.. vilken tur att det är armar som står på schemat. ;)

Nu är det dags för mig att sova. I morgon är en annan dag!
Natti!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus