Hur lyckas jag??

Publicerat: 2011-03-28 / 22:16:47 | Kategori: Livet
Jag har all tid i världen nu när jag är arbetslös men jag har ändå inte tid att blogga... Att vara arbetslös är ibland som ett heltidsjobb. Jag kollar jobb hela tiden och söker runt 5-8 jobb per dag. Nu finns det inga fler jobb att söka så jag har lite tid över att göra annat. Som att städa arbetsrummet.. tråkigt men det måste verkligen göras.

Lite goda nyheter har jag iaf, min gamla chef Sabina från ICA hörde av sig i morse ang ett vikariat. Självklart är jag intresserad och ska dit på intervju på onsdag.
Jag gjorde min praktik och sommarjobbade hos dom när jag pluggade så de vet vad jag kan. Stor fördel :)

Mitt nya träningsschema började gälla idag, minst 45 minuters promenad varje dag, gym på tisdag - torsdag och även lördag. Kosten har jag redan ändrat och det går jätte bra. Nedräkningen mot en snyggare och slankare kropp har börjat. :D


Kommentarer
Tomas | 2011-03-29 / 02:49:30 |

segt att vara arbetslös.. För mig så blev det ändå nåt positivt i slutändan. Jag fick tid att komma till ro och vila ut en stund.. så där passligt två månaders obetald semester. Inte så kul för börsen men gott för själen. =) Lycka till med jobbsökandet och all heder åt dem som betjänar oss på ICA. =)

Anna | 2011-03-30 / 15:04:41 | http://underbarheten.blogg.se/

Tack! Visst har det varit skönt att bara vara hemma men jag klättrar på väggarna nu... vill jobba.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus