En bra dag!

Publicerat: 2011-03-15 / 20:06:10 | Kategori: Livet
I dag är en jätte bra dag. Jag var hos läkaren i morse och fick svar på mina prover. De var roliga nyheter.
Jag behöver inte behandlas med några sprutor eller tabletter mot min B-12 brist. Det kan enkelt korrigeras med rätt kost. Det var underbart skönt att höra det!
Vi hade ett ganska långt och djupt samtal om hur vi/jag ska göra för att få upp vitamin nivåerna och kom automatiskt in på min vikt. Jag vill så gärna gå ner i vikt till bröllopet och att min motivation, eller snarare brist på motivation, är i vägen för att uppnå det jag vill. Tack vare att jag nu måste börja äta annorlunda och mer hälsosamt och kombinera det med motion minst 4 dagar i veckan så kommer vikten att rasa. Min underbara läkare fick mig att se på allt med nya ögon... alla vet det men ibland "glömmer" man det... Om kroppen och knoppen mår bra så kommer allt att gå så mycket bättre.
Jag fick tipset att läsa Gillian McKeith bok "Du är vad du äter". Den har hjälpt många och jag kan få många tips om vad jag ska äta för att få upp vitamin nivåerna och samtidigt äta sunt.

Tyvärr så har jag kvar mina domningar och inväntar en remiss till neurologen. Det kan vara så att en nerv sitter i kläm och orsakar domningarna. Jag hoppas självklart att det inte är så och att allt har med att kroppen är stressad. I min hjärna känns det som den rätta diagnosen men vad vet jag?!?... Jag är ju ingen läkare.
Hoppet är det sista som överger mig. :)

Just nu sitter jag med mitt kontrakt med mig själv. Vad vill jag uppnå? Hur ser mitt mål ut? Hur vill jag må?
Det är bara jag som kan bestämma det och nu jävlar tänker jag ta tillbaka kontrollen över min kropp!
Och fan ta den som står i vägen för mig.... Nu är det jag som bestämmer! Så det så!! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus