Deutschland, here we come!

Publicerat: 2011-06-17 / 15:08:59 | Kategori: Livet
Om en timme kommer Patrik, Tina och svärfar och hämtar mig från jobbet. Sen drar vi i väg till Hallsta för att hoppa på en buss ner till Tyskland för att inhandla all alkohol till bröllopet.
Det blir en lång resa men samtidigt tror jag att det kommer att bli jätte roligt. Som man brikar säga, det blir så roligt som man gör det. :D
Vi kommer fram kl 3 i natt och då ska vi ta en lite trip in i butiken och inhandla det vi missade att beställa. Det blir nog totalt 500 kg som vi tar med oss hem. Nice!!

Jag har inte varit i Tyskland sen jag var 16 år.. tur att jag inte behöver prata tyska, den tappade jag för många, många år sen. Nu är det bara några få ord och meningar som är kvar i minnet.
Jag tycker att det är lite synd att jag inte fortsatte med tyskan och att både mamma och mormor närstan glömt allt. För de som inte vet är mamma och mormor från Tyskland och kom till Sverige i början av 50-talet. Ska nog kanske ta upp tyskan igen... orkar jag det? Vi får se.

I går fick jag veta att jag fått en fast tjänst på jobbet. Så j****a kul!! Jag är oerhört glad att vara tillbaka och att jag får stanna kvar tills... ja, tills dess jag inte vill vara det längre. hahahaha
Nu kan jag och Patrik verkligen börja leva livet och börja planera för framtiden utan att vara orolig om jag har något jobb nästa år. Den känslan att veta att man har ett fast jobb är helt obeskrivlig.. det går inte att förklara. Jag är så lycklig just nu!


Jag och Patrik firade med tacos, rött vin och Taittinger Champagne. Helt underbart!

Ha en trevlig helg!! Det ska jag ha!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus