Jag är stolt över mig själv!!

Publicerat: 2011-01-10 / 14:02:06 | Kategori: Livet
Jag har lyckats vara rökfri i 9 dagar. Inga återfall och inte ens något sug efter ciggaretter. Bra jobbat Anna! *klapp på axeln* Jag är sssåååå stolt över mig själv. Det går mycket bättre än vad jag trodde och det är lättare den här gången än förra. Dessutom har jag inte gått upp ett gram sen jag slutade röka... jag har istället tappat 1,5 kg. Sweet!!

Helgen blev väldigt lugn och skön. Patrik var ut i fredags och firade en kompis och jag möblerade om vardagsrummet. Det blev riktigt bra och större. Nu har vi mer plats och man kan röra sig bättre i rummet. Patrik som från början var skepiskt blev nöjd. 1-0 till mig. hehe
På lördagen fixade vi det sista i vardagsrummet, flyttade på några tavlor, satte in lampor i vitrinskåpet och städade lägenheten. Jag lyckades även dra ner Patrik på stan en snabbis för att kolla på nya tavlor på Gallerix. Vi hittade inget men det gör inget.
På kvällen var vi bara hemma och kollade på film. Ibland är det skönt att bara vara hemma och slappa en lördag. Det är inte så ofta det händer, vi har alltid något inplanerat på helgerna.

Söndagen var lite mer fart fylld. Vi åkte först och solade hos Tina, sen ner till First Hotell Plaza och kollade på deras sviter inför bröllopsnatten. Dom låg på 12 våningen och vilken utsikt!! Wow... man såg över hela Mälaren. Helt underbart!!!

Efter det åkte vi till min farmor. Där blev det både mat och fika. Hela tjocka släkten var där.. Inte varje dag man träffar alla.

När vi väl kom hem slog i gång Kinect och spelade Kinect Sports. Vi testade allt och jag har f*n träningsvärk idag. Jag tror det mest kommer från boxningen... jag spöade skiten ur Patrik. hehe

Nu är iaf julledigheten över.. det märks verkligen. Helt plötsligt är det mycket folk på tåget, bussen och matsalen på jobbet. Det är bara att köra på nu då.. snart är sommaren här. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus