Efter regn kommer sol

Publicerat: 2011-01-22 / 18:35:16 | Kategori: Bröllop
Min vecka har inte varit den bästa... lite för många misslyckanden och inte så mycket tur.
Men som man brukar säga, efter regn kommer sol och jag hoppas att nästa vecka bringar mer lycka.

Lite glad nyheter är att hela gästlistan inför bröllopet är klar. Vi har skickat iväg alla Save the date kort och kan nu börja koncentrera oss på maten. Vi älskar grillat och grekiskt och ska försöka få ihop en smarrig buffé. Patrik har en kompis som är kock och han ställer gärna upp och hjälper till. :)
Ett litet problem har jag dock stött på.... jag hittar inga vinröda klänningar till mina tärnor. Att hitta röda klänningar är inga problem men vinröda... va f**. Jag funderar på om vi ska ha en till färg i färgtemat. Just nu har vi äggskals vit och vinrött. Kanske silver.. det skulle vara snyggt. Eller grå?? Ljusgrått är snyggt.
Åååhhhh jag vet inte hur jag ska göra... Har ni några idéer eller tips??

Nästa helg kanske allt klarnar lite mer. Då ska jag och mina tärnor Sanna och Louise åka till Bröllopsmässan i sthlm. Jag hopps min tredje tärna Tina också kan följa med. Då kommer jag säkert få massor med idéer.

Den här helgen blir väldigt lugn. I går hade jag och några från jobbet.. eller ja, vi blev 4 st, en liten after work. Även Linda som numera inte jobbar kvar var med oss. Jag har inte känt henne så länge men det känns som att vi har varit vänner i evigheter. Henne vill jag gärna ha fortsatt vänskap med, jag gillar henne starkt.

Dagen har varit väldigt seg. Jag var ut till Eve och fikade en stund och nu på kvällen hade jag hoppats på att åka ner till Strike och bowla. Men det sket sig... Patrik har blivit sjuk och ingen annan vill göra något. Jag vet att Lina har tjejfest men jag vill inte festa. Jag vill göra något.. något vi inte brukar men det blir en väldigt lugn kväll hemma istället. Jag ska nog åka och köpa en pizza och glo på film tror jag. Patrik sover så honom behöver jag inte underhålla.

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus