2 dagar till julafton..

Publicerat: 2011-12-22 / 10:25:01 | Kategori: Livet
Jag saknar fortfarande min julkänsla. Jag tror att jag glömde den i Florida.. suck!!
För att göra saken värre så är jag dessutom väldigt irriterad, nerstämd och dyster... jag vet inte varför jag mår så här. Det började i måndags och håller i sig. Det är j***** irriterande!! Hoppas att det släpper innan julafton..

I går var jag och några jobbarkompisar på Tabazco efter jobbet. Dom åt mat och jag tog ett glas vin... plånboken tillät inte mer. Det var trevligt men jag stannade bara en liten stund. Sen gick jag runt lite på stan och kollade, det var tomtenatta och en hel del folk.

Jag fick en chock när jag fick mitt lönebesked härom dagen. Jag hade ansökt om förskottssemester, (jag har inte betald semester än och valde att ta ut det i förskott.) annars blir det väldigt lite kvar på lönen när de drar obetald semester. Till min förvåning hade löneavdelningen missat det och drog iaf obetald semester. Där sprack min budget!
Min chef ska kolla vad som hänt och jag ber till högre krafter att de ordnar till felet och att det inte händer nästa månad. 2 veckors obetald semester är lika med noll på lönen annars, och det vill vi inte.

I kväll ska jag tvätta, baka en saffranskaka med saffranet som jag köpte i karibien och försöka att få upp några tomtar i lägenheten. Det kanske ökar stämningen lite. :)
Jag vill vara glad igen...

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus