Träningsvärk....

Publicerat: 2011-04-15 / 17:22:48 | Kategori: Livet
Efter gårdagens ganska håda pass på gymmet så har jag en rejäl träningsvärk i både armar och ben. Detta hindrade dock inte mig från att gå fram och tillbaka till stan i dag. När solen skiner så säger inte jag nej till en promenad.
Jag måste säga att jag har varit riktigt duktig hela veckan. Jag har tränat varje dag! *klapp på axeln* Nu gäller det bara att hålla sig till att träna 5 gånger i veckan för att få till bröllopsformen. Det fixar jag!

Jag fick lite dåliga nyheter idag... jag kan inte börja jobba på måndag. Personalavdelningen på mitt nya jobb har fortfarande inte skickat mitt anställningsavtal till min chef och jag får snällt vänta en vecka till.
Om det vackra vädret håller i sig så kommer jag inte att gråta om jag får vara hemma men min plånbok är inte lika glad. Jag hoppas att jag får a-kassa snart så att Patrik inte behöver betala allt den här månaden också... jag gillar inte att lägga över alla räkningar på honom men finns det inga andra alternativ så måste man.

Detta ger min också lite mer tid till att få hålla på med allt inför bröllopet. Vi har precis fyllt i ansökan om hindersprövning och namnändring. Allt börjar bli mer och mer verkligt. Om 3 och en halv månad kommer vi att stå där som äkta makar... jösses!! Så spännande!!
Vi ska försöka att få det mesta gjort så snart som möjlig, helst innan midsommar vill jag att vigsel- och festprogrammen är så gott som klara. När anmälningstiden har gått ut så är det dags för bordsplaseringen... den kommer att ta tid men samtidigt väldigt kul!!

Nu tänker jag hälla upp ett glas vin och njuta av att det är helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus