Söndag

Publicerat: 2011-04-24 / 15:38:58 | Kategori: Livet
Jösses vad länge vi sov idag... vi klev inte upp förrän halv ett. Ibland får man tillåta sig att sova länge.. det är så skönt. :)
Igår kväll var vi hos Oskar och Zandra. Det var riktigt trevlig! En ganska lugn tillställning och trevlig folk. Så ska det vara. Jag blev iof ganska sugen att gå ut och skaka rumpan lite men valde att vara kvar. Vi åkte hem runt ett tiden skulle jag gissa. Gick förbi Burger Corner och köpte med oss kebab hem. Helt underbart gott! Vi båda lyckades somna i soffan och vaknade till vid halv tre. haha

Solen skiner och det är underbart väder. Jag sitter på balkongen och solar nu medans Patrik är hurtig och är ute och springer. Jag tar det i morgon istället. Det är ju söndag och då slappar man. hihi
I kväll ska vi till mina föräldrar på middag. Vi har bjudit in Patriks föräldrar och bröllopet ska diskuteras och planeras. Vem vill/ska göra vad? Hur löser vi vissa saker? Ja, det är lite att prata om.
Det är första gången som vi samlar föräldrarna på middag. Dom har träffats många gånger men aldrig bara vi 6. Att det krävs ett bröllop för dom att äta middag tillsammans... lite roligt så där.

I morgon ska stakars Patrik jobba... han jobbar nästan alla röda dagar det här året. Tycker synd om honom men han får en extra semesterdag för besväret. Jag ska träna och försöka få bort alla kalorier jag har fått i mig. Min nya bloggdesign ska även göra premiär. Jag hoppas den blir fin. På "pappret" är den super fin men man vet aldrig när man kör den online. Håller tummarna!

Nu ropar solen på mig. Ha en underbar dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus