Fullt upp..

Publicerat: 2010-09-18 / 12:02:37 | Kategori: Livet
Det är det bästa sättet att förklara hur min vecka har varit. Eftersom vi har årsbokslut så har det varit grymt mycket att göra på jobbet. Jag har varit sssååååå stressad för att hinna med allt.
Minst 1,5 timme varje dag har jobbat jag över och i torsdags blev det nästan 3 timmar. Jag var lite trött igår kan jag lova. Jösses!
Vi stängde året kl 12 och sen kunde jag börja slappna av lite. Vi har fortfarande mycket att göra men tempot kan kanske lugna ner sig lite.

På måndag flyttar vi även in i våra nya lokaler i Nacka Strand. Allt är helt nytt och snyggt. Det ska bli jätte kul.. det enda jag är lite orolig över är om min pendlartid blir längre. För det vill jag ju inte. Men men...

På måndag får jag även mitt träningskort på SATS. Nu kan jag äntligen börja träna igen... när man har så långa dagar som jag har så är jag för trött att gå och träna hemma sent på kvällen. Det blir lättare nu när jag bara behöver gå runt hörnet till gymmet. Jag kan t o m ta ett pass på lunchen. Sweet!! :D

Gårdagen blev lugn. Vi åt tacos och kollade senare på valdebatten. Vuxenpoäng!! haha
Det var spännande och jag tror att valet i morgon kommer att bli jämt och samtidigt skrämmande. Vilket Sverige kommer vi att få?

Jag väljer välfärd över skattesänkningar. Vad väljer du??

Nu ska jag fortsätta med tvätten och snart kommer även min käraste hem. Han har jobbat extra på morgonen.
Vad resten av dagen och kvällen ger vet jag inte än.

Vad ska ni göra??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus