Rätt spår igen

Publicerat: 2010-10-23 / 16:00:25 | Kategori: Livet

Jag börjar redan må bättre. Efter att ha öppnat mig, vilket jag inte gör så ofta, så har jag fått så många fina kommentarer från mina vänner. Deras kärlek som de har visat värmer mitt hjärta och jag vet att jag har vänner som stöttar till 100%.

Tack för att ni finns!

Jag kände ändå att jag behövde lite mer uppmuntran så jag drog med min mamma till Ursulas Fest & Bröllopskläder. Jag hade bara tänkt att kolla om dom hade fått in något nytt och sen vet jag att jag alltid blir glad när jag tittar på klänningar. :) 
Vad jag inte visste när jag klev in i butiken var att jag skulle hitta min klänning.
Jag har provat många klänningar och det har alltid varit ungefär samma sort, den klassiska tubklänningen, men jag hittade en riktigt vacker, stilren halterneck klänning som jag blev helt galet kär i. När jag fick på mig klänningen gick det ett rus i hela kroppen och jag visste att det var rätt.

Jag kände mig så vacker och när jag även fick en slöja så var det klart. Jag har hittat min klänning!!

Om 3 veckor ska jag, mamma och mormor ner och prova den igen. Den gången ska jag ta med min tiara och få se allt tillsammans. Spännande.

Medans jag fortfarande hade ruset i kroppen, åkte jag hem och hämtade upp Patrik. Vi åkte ut till Skerike kyrka, den vi har bokat, och tog oss en titt. Vi var båda överrens att det var rätt kyrka som vi har valt. Riktigt vacker.

Glädjen växer inom mig just nu och det kommer den nog att göra hela dagen och kvällen.
I kväll ska jag träffa tjejerna och dricka lite vin. Det ska bli så kul... det var ett tags sen och jag behöver verkligen det här. :D

Nu väntar jag på att bakpotatisen ska blir klar och sen göra mig i ordning för en rolig kväll.

Ha det bra!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus