Dålig start på dagen...

Publicerat: 2010-10-29 / 12:04:12 | Kategori: Livet

Morgonen började inte på bästa sätt. Först vägrade kroppen att vakna, låg och snoozade lite för länge. Stressar ut till bussen och märker snabbt att den är försenad. Med 6 minuter!
Jag ska förklara lite snabbt.. jag bor på Haga och busshållplatsen vid mig är den andra efter ändhållplatsen för linje 14. Det tar 30 sekunder för bussen att åka till mig. På morgonen går det en buss 05,40, linje 11 som utgår från Norra Malmaberg via Haga och sen går avgår den första turen för linje 14 från Haga 06,18.
Alla andra busslinjer har en buss som går även runt tio i sex men inte min linje. När jag tar 06,18 bussen så har jag ca 4 minuter på mig att ta mig till tåget när jag väl har kommit ner till centralstationen. Det tar ca 5-6 minuter med bussen ner dit.
Det är tajt om tid men man hinner oftast.... om nu bussen går i tid så att säga.
Ni kan ju snabbt räkna ut att om bussen är 6 minuter försenad, det tar 5 minuter att åka ner.. ja, då missar man tåget.

När jag väl kom ner till stationen så stängdes dörrarna på tåget och började rulla. Hade bussen bara kommit 30 sekunder före hade jag hunnit. Men nej nej!
Jag blir ssssåååååå trött. Hur kan man vara sen?? Speciellt när det är många som ska med tågen på morgonen. Det är ju dessutom den första turen på morgonen!!! gggrrrrr

Jag var ganska putt hela vägen och det var tur att tåget höll tiden. Annars vet jag inte hur arg jag hade blivit.
Men efter regn kommer solsken.. eller vad man nu säger. hehe
Jag har fortfarande hutlöst mycket att göra på jobbet men inget är super brådskande. Jag slipper känna någon stress och kan njuta av att det är fredag och snart långledigt för min del. Wonderbar!! :D

Efter jobbet ska jag till Bålsta och äta middag och dricka några öl med Lotta från jobbet. Riktigt kul kommer det att bli.
I morgon åker vi till Stockholm för lite shopping och sen är det kryssning med hela gänget som gäller. 24 timmar med ett gäng galningar på Silja Galaxy. Jag längtar!!
Det kommer att vara full fart framåt i ett helt dygn och jag hoppas att det blir så kul som det brukar vara. Jag kommer att vara helt slut i en vecka. haha
Tur att jag är ledig på måndag. ;)

Ha en trevlig fredag!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus