Mysig helg

Publicerat: 2010-11-30 / 08:36:56 | Kategori: Livet
Bättre sent än aldrig, eller hur?!? :)

Helgen har varit underbar, kall och full av överraskningar I fredags blev det en ganska lugn hemma kväll med Idol och mys. Vi kände inte för att göra något speciellt.
På lördagen bar det av mot sthlm och ett romantisk dygn. Vi hade planerat att åka med tåget som skulle avgå 11,53 men när vi kom ner till stationen fick vi veta att tåget inte skulle gå förrän kl 14. Kraftiga förseningar på tågen som kom från Göteborg eller Örebro. Jag är inte förvånad... tåget är alltid sena när de kommer via Örebro. I stället för att vänta i två timmar, fick vi istället ta tåget till Sala som avgick 12,27 och byta där till tåget mot sthlm via Uppsala och Arlanda. Vi var framme 14,21 i sthlm.

När vi kom till hotellet så slängde vi in väskan och drog vidare till Naturhistoriska museet och Cosmonova. Vi vill se filmen om rymdteleskopet Hubble.



I filmen får man följa astronauternas förberedelse inför den avgörande servicefärden till Hubble, vårt "öga" ut mot galaxer vars ljus måste färdas miljarder år för att nå oss eller platser så avlägsna att det förmodligen är omöjligt för oss att någonsin ta oss dit. Upplev rymdpromenaderna och det gigantiska rymdteleskopet på nära håll, i världens största filmformat, filmade medan Hubble svävar fram i 27 000 kilometer i timmen runt vår jord!

Några bilder som Hubble har tagit i universum:









Riktigt häftigt!!

Efter Cosmonova gick vi runt i gamla stan och kollade på julmarknaden, sen promenerade vi tillbaka till hotellet vid Östermalmstorg. Det är en ganska bra promenad. Vi tog en vätskepaus på en irländsk bar på vägen. :)
Efter att ha ätit en god middag i hotellrestaurangen gick vi iväg till Maxim teatern och Raw. Mycket folk men grymt kul. Jag skrattade sssåååååå mycket! Kristoffer Appelquist och Özz Nûjen.. jag finner inga ord. Helt fantastiska!!

Vi började söndagen med en god frukostbuffé innan vi checkade ut och gick runt i stan och kollade på fler julmarknader. Vi tog tåget 15,07 tåget hem. vilket avgick i tid.
Det är alltid lättare att ta sig från sthlm än till sthlm.

när vi väl hade kommit hem så började jag julpynta lägenheten. Adventljusstakar och stjärnor i fönstren, julgardiner och en lite "juligare" duk i köket. Tomtarna kommer inte fram förrän efter Lucia, känns lite tidigt.

Nu är det tisdag.. redan. Vad hände igår? Dagen gick ganska fort och det var inte riktigt min dag. Jag hade sovit jätte dåligt på natten, tågen var försenade, bussen i sthlm var försenad och det var satans kallt. Dock gick det mesta bra på jobbet och det var inte heller några problem att komma hem. Jag köpte en gymboll igår också. Nu j***** ska det tränas och jag har träningsvärk i magen idag. haha
Jag körde också ett pass med wii fit. Jag testade allt som fanns, var helt slut efter 1 timme men det känns skönt i dag. :)


Jag ska nog köpa en sån här till mig själv i julklapp, kan nog få ett bra pris via jobbet.

Apropå jobb, nu måste jag fortsätta. Jag var på jobbet väldigt tidigt, kl 7,15 klev jag in genom dörren. Det var länge sen jag var så tidig. Bra jobbat Anna!!

Ha en super bra dag!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus