Inte bra..

Publicerat: 2010-11-17 / 11:53:19 | Kategori: Livet
Jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Det kan ha något med att jag inte har tid att göra det på jobbet, är trött på kvällarna eller också för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu.
Det ända jag gör om dagarna är åker tåg, jobbar, äter och sover. Det finns inte tid att göra så mycket annat.. tyvärr. På helgerna försöker jag hinna med allt jag inte hinner/orkar under veckodagarna. Träffa vänner, tvätta, städa och allt det tråkiga.

Planeringen med bröllopet står still, det har gjort det ett tag nu. Lite tråkigt men jag varken vill eller orkar göra det själv, intresset från den bliviande mannen är inte det största. :(
Vi är ju faktiskt två som ska ingå äktenskap.. Så jag har lagt det lite åt sidan och inväntar honom. Om jag sköter planeringen själv så blir han säkert lite sur senare och känner att jag struntar i vad han tycker och vill. Jag orkar inte tjata.. vill inte tjata heller. Varför ska jag tjata om vårt bröllop?? Han kan ju också lyfta ett finger.
Eller?? Har jag fel??
Nä, just det.
Fast jag kan ju erkänna att jag har en egen liten bok som jag skriver upp tankar och idéer som poppar upp i skallen. När han frivilligt tar upp bröllopet så ska han få se vad jag har tänkt. Inte innan... då tjatar jag bara.

Suck.. jag känner mig lite bitter. Det kanske märks. haha

En lite ljuspunkt i livet finns det i allafall.. min tjänst blir förlängt med en månad till slutet av februari. Bättre än inget. :)
Nu slipper jag stressa för att få tag på ett nytt jobb, jag har större chans att hitta ett jobb som jag verkligen vill ha.

Oj oj.. nu ska jag gå till McDonalds och äta lunch med Lotta. Lite skräpmat får man äta ibland.

Ha en bra dag!


Kommentarer
Anonym | 2010-11-20 / 01:21:48 |

Eftersom denna blogg inte har mycket med våran älskade BT att göra tycker jag den inte är så bra.

MVH Anonym

Anna | 2010-11-20 / 16:37:40 | http://underbarheten.blogg.se/

Om BT är lite mer i Västerås och festar med oss så lovar jag att BT kommer att nämnas mer. ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus