Liten uppdatering..

Publicerat: 2010-11-06 / 21:03:41 | Kategori: Livet
Sorry att jag har varit borta ett tag. Jag har haft en tuff vecka med mycket jobb. Jag tänker inte försöka få in allt som har hänt i det här inlägget, utan det blir en snabb uppdatering.

Förra veckan hade jag grymt mycket att göra på jobbet. Jag gjorde mitt bästa att inte stressa för mycket men det lyckade jag inte med iaf. På fredagen efter jobbet åkte jag till Bålsta och träffade Lotta från jobbet. Vi hade en jätte trevlig kväll, käkade pizza och drack några öl. 
På lördagen åkte hela gänget till stockholm. Vi skulle åka på kryssning. Riktigt kul måste jag säga. Jag hade bokat en egen hytt till mig och Patrik med dubbelsäng och havsutsikt. Helt underbart att ha hytten för sig själv och slippa ha massa bakfulla polare som spyr inne på toaletten. hehe

Söndagen var ganska lugn. Vi var på båten hela dagen och när vi väl kom in till stockholm fick vi stressa som tokar för att hinna med tåget. Våra vänner hade tagit en taxi till utan att ringa och säga det. När jag ringde till en av dom så sa dom att dom var på väg. Lite dålig stil att inte ringa innan, då hade vi kunat ta en taxi med dom. Men jag kände inte för att tjafsa. På ett sätt är jag inte förvånad att det blev som det blev men jag blev iaf besviken att ingen kunde ha ringt. Jag hade försökt ringa men då var det ingen som svarade. Ja ja.. skit samma.
Jag och Patrik skyndade oss så gott vi kunde och hann med tåget.

På måndagen var jag ledig. Riktigt skönt att få sova ut och sen ta hand om min älskling som fyllde år. Han fick biljetter till Raw comedy i stockholm den 27 november av mig. Det var en super present och han blev jätte glad. På kvällen kom våra föräldrar och mina syskon över på kaffe. Min syster från Sundsvall var här nere och hälsade på. Riktigt kul att träffa henne, det händer inte så ofta per år.

Resten av veckan har varit... ja, hur ska jag säga? För jävligt stressigt. Det har varit lite för mycket att göra på jobbet och jag har jobbat in totalt 4 timmar. Jag har inte fått så mycket sömn kan jag lova.
Nästa vecka blir nog mycket bättre... hoppas jag.

Gårdagen var lugn och skön. Jag kollade på Idol, drack lite vin och bara var. I dag är ungefär samma sak. hehe Tidigare idag var vi till Hovestalunds kyrkogård och tände ljus för våra nära och kära som har lämnat oss, min morfar, farfar och bonusfarfar Stig, Patriks mormor, morfar och farfar. Vi gick runt på kyrkogården och tittade lite. Patrik hade visst aldrig varit där. Det är grymt stort och det finns många vackra gravstenar.

Nu ska jag lägga i soffan med popcornskålen och kolla på film. Patrik har varit på hockey och nu är han iväg med Claes på någon fest tror jag.
Hela soffan för mig själv... nice. :D

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus