Vatten!

Publicerat: 2010-07-15 / 13:20:53 | Kategori: Livet
Värmeböljan verkar inte vilja ge sig. Puh vad varmt det är.. men jag klagar inte.
Nä nu ljög jag, jag klagar när jag sitter på ett varmt, fullt gammalt tåg utan luftkonditionering, på jobbet där vi inte heller har speciellt bra luft och när jag ska sova. Inte annars. I love sommaren när det är varmt. :D

Jag kommer på mig själv att jag ibland glömmer att fylla på med vatten. För det behövs verkligen.. Jag har precis fyllt på min vattenflaska med vatten för tredje gången.

Vatten är bra!! :)

Det är torsdag och jag verkligen längtar till helgen. Jag ska bara slappa, inga planer och inga måsten. Det behövs kan jag lova.

Det pågår ett krig och det är lätt kaos inom mig. Jag har fruktansvärt mycket på jobbet, känner mig misslyckad så fort något går snett eller om jag missar något, tvivlar på mina kunskaper, även fast jag vet att jag kan det här.
Det underlättar inte heller att självkänslan är låg, det var länge sen den var så här. Jag kan inte riktigt beskriva hur jag känner eller alla tankar som finns.
Mina tankar är splittrade och ena stunden är jag nöjd med mig och andra stunden inte. Även att jag vet precis vad jag måste göra för att t ex gå ner i vikt men när jag kommer hem sent från jobbet och inte orkar träna så skrattar den lilla jävla demonen inom mig och jag mår piss.

Det är fan tur att jag har kärleken! Min Patrik <3 

Snart, v 30, har jag semester och då ska jag bara vara runt det som jag gillar, folk som älskar mig för mig och inte bryr sig om hur jag ser ut och vara med den man som älskar mig över allt. Det kommer hjälpa mig att komma tillbaka och få styrka. Sen ska jag spöa skiten ur demonen!

Jag har som sagt mycket att göra på jobbet och har valt att sova kvar i Stockholm och hos Louise i natt. I morgon ska jag vara på jobbet halv sju på morgon. Puh vad tidigt men det måste jag om jag ska hinna med allt. Sen får jag samtidigt in 2 timmar på flexen... ligger ganska mycket minus. :S

Back to work nu.. lunchen är slut.

Ha en bra dag!


Kommentarer
lovisa | 2010-08-04 / 16:41:12 | http://lovisawiden.blogg.se/

Vad törstig jag blev när jag såg den där bilden, haha !

Fin blogg! Besök gärna min o släng till med en kommentar :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus