Nu får Candrah vila

Publicerat: 2010-08-06 / 09:18:26 | Kategori: Livet
Jag har under vintern och våren följt 32 åriga Candrah kamp i Aftonbladet. I vintras bad hon om hjälp att få stänga av respiratorn som hållit henne vid liv i 26 år.

– Jag vill dö medan huvudet ännu är klart. Innan kroppen ruttnar bort, sa hon

Jag är en av dom som skrev på en namninsamling för att hjälpa henne. Hon fick till slut rätt och den 5 maj sövdes hon ner, hennes mamma drog ut sladden och Candrah somnade in.

Nu är hennes långa resa över. Aftonbladet var med hennes aska blev utspridd i Ålands hav igår. 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7577777.ab 

Vila i frid Candrah!


Kommentarer
eroooticaaa | 2010-08-06 / 12:12:49 | http://eroooticaaa.blogg.se/

jaa :) måste börja göra det oftare :P

R | 2010-08-06 / 20:15:53 | http://thenightslight.blogg.se/

Oj började typ grina när jag läste om hennes kamp!

Sv: Tack så otroligt mycket för din kommentar! <3 det uppskattas verkligen, det är så skönt att det finns någon som förstår i alla fall! De flesta skakar bara på huvudet åt mig och tycker att jag är larvig, vilket jag gör också, lite i alla fall.



Din sambo var borta två veckor liksom, min är borta över en helg, men ändå fick jag typ mindre panik imorse innan han åkte. Jag vill verkligen inte vara en sådan flickvän som inte kan släppa iväg sin andra (bättre) hälft! :/ Men jag har alltid lidit av separationsångest, eller vad man ska kalla det.



Jo, jag vet att kärleken blir starkare, när mitt ex var borta i Egypten nio dagar så blev vår kärlek bättre, i alla fall temporärt. Jag vet inte hur mycket den här helgen kommer att ge, absolut kommer det att vara underbart att få träffa honom på söndag, men snart kommer man väl - tyvärr - att falla tillbaka i de gamla spåren, när man tar saker och ting lite väl mycket för givet.



Jo, får ta och titta på filmer/serier ikväll, bara ta det lugnt och imorgon blir det saker som händer, så då lär dagen gå fort också! phew Du får hålla tummarna för mig ;). Visst kan jag se tjejfilmer, men min sambo ser gärna sådan också, haha.



Tack igen!

Hoppas att du får en underbar helg.

Puss & Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus